Een nieuwe kans

Meld je nu aan bij de Proeftuin!

De Proeftuin is een nieuw experiment van de Sociale Coöperatie ENK in Gouda. In oktober 2022 is samen met het bestuur en de gemeente gekozen om een bredere doelgroep toegang te geven tot de coöperatie. Ook zal er meer maatwerk toegepast worden en is er meer ruimte voor participatieve activiteiten.

Er is gekozen om een Proeftuin Oriëntatie programma te draaien tot eind maart 2023. Dit programma is voor een bredere doelgroep dan waarmee SoCo ENK in 2020 gestart is, namelijk mensen met een ondernemerswens of mogelijkheid. In deze proeftuin is iedereen welkom die een vorm van uitkering ontvangt, een participatiewens heeft, afstand tot de arbeidsmarkt ervaart of beschermd ondernemerschap wil onderzoeken. Door deze brede toegang kan er onderzocht worden welk aanbod voor de lange termijn passend is.

Inmiddels is de eerste kennismakingsbijeenkomst van start gegaan op 1 december (zie afbeelding). Ben jij geïnteresseerd in het project of ken jij een passende deelnemer? Meld je dan nu aan via ons aanmeldformulier en stuur deze naar info@eennieuwekans.nl.

.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *