Een nieuwe kans

Actualiteiten april 2022

Woensdag 6 april hebben de leden van ENK een workshop haarkrans maken geoefend met vrijwilligers van The Melting Shop. Deze workshop was in het kader van ‘Gouda 750 jaar’.

De leden van ENK hebben in het weekend van 9 en 10 april hun passie voor hun vak laten zien voor de ‘Open Atelier Route’ in Gouda.

Maandag 18 april was de ‘Geef Gouda Door’ op de Markt in Gouda. De leden van ENK hebben een kraam gerund, met ondersteuning van de projectleiding, om zo hun producten te promoten en te verkopen.

Dushi’s Kitchen

Marian heeft deze maand een nieuwe sambal ontwikkeld, namelijk sambal paprika. Op vrijdag helpt Marian in de winkel en promoot de sambals bij de klanten.

Lotus Gallery

Shirin was op donderdagen bij Aardwerkfabriek Montagne om ervaring op te doen. Op vrijdagochtend assisteert zij de docent schilderen in de Garenspinnerij in Gouda. Daarnaast heeft zij voor de verkoop een aantal wenskaarten gemaakt.

Khayati by Noorzia

Noorzia heeft een aantal patronen ontworpen, waarbij het recyclen van materialen voorop staat. Daarnaast heeft Noorzia een workshop maliënkolder gegeven in de grote zaal op de locatie Thijssenlaan.

Dewi Opruimcoach

Martha is op dinsdagmiddag te vinden in de winkel om haar administratieve kennis verder te verdiepen en in de praktijk te brengen. In de winkel ondersteunt zij bij het verwerken van de administratie om ervaring op te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *