Een nieuwe kans

Maak kennis met onze leden

Khayati by Noorzia

Noorzia vertelt: “In februari heb ik heb een aantal babyartikelen gemaakt. Je kunt deze tassen handig gebruiken voor voeding, luiers, kleding.”

“Ook heb ik een tas van een mix van banner- en denimstof gemaakt. Dit was een voorbeeld voor een eventuele nieuwe opdrachtgever”.

“Daarnaast heb ik nog een aantal producten gemaakt op aanvraag van klanten. Zo heb ik een hondenjas gemaakt, een draagzak en heb ik onlangs een afspraak gemaakt voor een aanvraag van een trouwjurk.” 

Dewi Opruimcoach

Martha vertelt: “Naast dat ik de cursus Scharrelondernemen volg, ben ik ook begonnen met een administratieve stage bij The Melting Shop in Gouda. 

Zo leer ik steeds meer over boekhouding en deze vaardigheden kan ik dan weer goed gebruiken voor mijn eigen bedrijf. 

Uiteraard volg ik ook de andere activiteiten die er georganiseerd worden. Zo hebben we elke week een vergadering met alle leden, een training, coachingsgesprekken en ondernemersgesprekken. Ook volg ik taalles om beter te worden in de Nederlandse taal.”

Dushi’s Kitchen

Marian vertelt: “Deze maand heb ik een mangosambal gemaakt. Deze viel erg goed in de smaak en binnen 2 dagen zijn er 10 verkocht! ik werk ook mee tijdens winkeldiensten om te leren hoe ik mijn producten aan klanten moet verkopen.

Daarnaast heb ik een Flyer en een visitekaartje gemaakt, want vanaf de 23 februari start ik met afhaalmaaltijden op locatie van het atelier: Thijssenlaan 37 in Gouda. 

Ook komen we als leden elke week samen, zonder de projectleiding, om te werken aan onze opdrachten. Al met al was het een Inspirerende maand.”

Lotus Gallery

Deze maand zijn we als groep elke maandag samen gekomen om elkaar te helpen. 

Op de donderdag ga ik al een aantal maanden op stage bij de aardewerkfabriek. Ik heb het hier erg naar mij zin en leer veel nieuwe dingen over keramiek.

Ook ben ik elke dinsdag gestart met een winkeldienst. Zo leer ik hoe ik mijn eigen producten moet verkopen. Ik vind het erg leuk om klanten te ontmoeten.

Deze maand heb ik ook een paar mooie producten gemaakt. Zo heb ik een snijblad beschilderd en een viool. Ik ben erg trots op hoe het eruit ziet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *